دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گلستان، جمعآوری معتادان متجاهر را از مطالبات به حق مردم برشمرد و گفت: مردم انتظار دارند که معتادان پرخطر و متجاهر را از ویترین اجتماعی جمع کنیم.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»، مهدی طالبی در گفتگو با خبرنگاران استان گلستان پیرامون وضعیت اجرای طرح شهید سلیمانی اظهار کرد: شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان طرحهایی را در زمینه پیشگیری از اعتیاد در دستور کار دارد یکی از آنها طرح شهید سلیمانی است.
وی با تأکید بر اینکه اقدامات فرهنگی، پیشگیری و فرهنگسازی دچار معضل موازیکاری شده است، تصریح کرد: اقدامات جزیرهای چارهساز نیست.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گلستان از الگوی ائتلافی پیشگیری از اعتیاد محلهمحور به پیشنهاد استاندار گلستان خبر داد و اجرای آن را در سایه همکاری مداوم دستگاههای متولی اثربخش دانست.
طالبی با اشاره به اینکه دستگاههای مختلف در اجرای طرح وظیفهبندی مشخصی دارند، ابراز کرد: باید به جای پراکندهکاری و کارهای موازی سلسله اقدامات موثر برای دستیابی به اهدداف مد نظر انجام شود.
وی با بیان اینکه تدوین الگوی پیشگیری از اعتیاد محلهمحور با ۳۲ محور عملیاتی برای دستگاهها تعریف شده است، گفت: ۸۹۴ مولفه کاری در این الگو دیده شده است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گلستان از تعیین شدن حدود ۹ دستگاه به عنوان دستگاه محوری در اجرای طرح شهید سلیمانی خبر داد و گفت: این ادارات نقش هماهنگکننده را دارند.
طالبی از سپاه به عنوان یکی از دستگاههای محوری و ناظر اجرای این طرح یاد کرد و گفت: بر این اساس بهزیستی به عنوان دبیر و به عنوان فرمانده قرارگاه تعیین شده است.
وی انسجام در اجرای طرح را مهم خواند و افزود: کار تیمی بسیار سخت است ولی وقتی به قوام بیاید میتواند الگوی خوبی باشد گرچه تا روی روال قرار گرفتن آن کمی زمانبر خواهد بود.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گلستان از ابلاغ اجرای این طرح به دستگاههای استان خبر داد و گفت: هماهنگی لازم در این زمینه صورت گرفته و ادارات اقدامات خود را انجام میدهند.
طالبی با اشاره به اینکه برش شهرستانی فعالیتها در حال گردآوری است، ابراز کرد: روند بررسی و نظارت بر اجرای طرح در پنج شهرستان شروع شده است، باید اهتمام بیشتری در این زمینه وجود داشته باشد تا بتوانیم خروجی خوبی از اجرای این طرح شاهد باشیم.
وی اطلاعرسانی و آگاهسازی مستمر را در اجرای موفقتر طرح مهم خواند و گفت: آگاهی و اطلاعرسانی جزو مولفههای نتیجهبخش است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گلستان افزود: در این طرح به عنوان مثال اگر سازمان تبلیغات در اعزام روحانی پای کار باشد، بهداشت در زمینه درمان و آموزش مهارتهای زندگی همکاری کند قطعاً خروجی خوبی داریم.
طالبی با ابراز خرسندی از اینکه همه دستگاهها پای کار آمدند و در اجرای طرح همکاری دارند، گفت: بر اساس اجرای طرج گروههای هدف در یک سال آموزش میبینند.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر در فاز سوم اجرای طرح هستیم، افزود: تدوین و ابلاغ طرح انجام شده و برنامه عملیاتی در شرف اتمام اما برنامه در حال اجراست.
خبرنگار: زهره رجبی
انتهای خبر/
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد